Faalangst

Faalangst en toch autorijden?

Heb je last van faalangst of een andere vorm van rij-angst, dan kun je bij mij een training volgen om over de faalangst of rij-angst heen te komen of onder controle te krijgen. Ik ben een gespecialiseerd faalangstinstructeur, zodat ik jou goed kan voorbereiden op het faalangstexamen

Faalangstexamen

Heb je last van faalangst bij het autorijden of heb je last van examenvrees, dan is wellicht het faalangstexamen iets voor jou. Je kunt dit al bij het eerste praktijkexamen aanvragen bij het CBR.

Wat is het verschil met een gewoon praktijkexamen?

Bij een gewoon praktijkexamen kun je geen pauze(s) nemen tijdens het praktijkexamen. Bij een faalangstexamen kun je een of meerdere keren een pauze nemen, als de spanning te hoog oploopt. De pauze(s) mag je zelf aangeven, als je denkt dat de spanning te hoog oploopt. Je faalangstexaminator is door het CBR speciaal opgeleid, zodat je eerst op je gemak wordt gesteld.

Is de rijtijd hetzelfde als bij een gewoon praktijkexamen?

Ja, de rijtijd is hetzelfde, alleen er is meer tijd om je tot rust te brengen.

Wat kost een faalangstexamen?

Een faalangstexamen kost slechts € 250,-.

Kijk ook op YouTube: Zo Gaat Het Bij Het Faalangstexamen Van Het CBR. Een leuk filmpje over het faalangstexamen, zodat je kunt zien hoe het faalangstexamen in elkaar zit.