Spoedcursus

Je rijbewijs halen kan al in 18 dagen! Wel moet je dan al in het bezit zijn van een theorie-certificaat. Heb je die nog niet? Volg dan de theoriecursus op 2 zaterdagen van 10.00 tot 14.00 uur. Hierin worden de verkeersregels uitgelegd en oefeningen gemaakt voor het theorie-examen. De kosten van deze cursus zijn slechts € 75,-. Daarna volgt het theorie-examen bij het CBR.

Wanneer je je theorie-examen gehaald hebt kunnen we het lesprogramma afstemmen op het praktijk-examen.

Wel is het noodzakelijk dat je 18 dagen achter elkaar beschikbaar bent voor het volgen van de rijlessen. Elke dag volg je 2 autorijlessen van 60 minuten gedurende 3 weken. Aan het einde van de 3e week doe je het praktijk-examen bij het CBR. In totaal volg je dan 35 rijlessen, eventueel uitgebreid met losse rijlessen tot je examenklaar bent.

Ook kun je er voor kiezen om een Tussentijdse Toets te doen. De kosten hiervan zijn € 199,-. Als je tijdens de Tussentijdse Toets de bijzondere verrichtingen goed doet, krijg je hiervoor VRIJSTELLING tijdens het echte praktijk-examen van het CBR.

De Spoedcursus kost slechts: € 1687,-. Dit zijn 35 rijlessen van 60 minuten en 1 praktijkexamen. Bijkomende kosten zijn: € 37,80 voor de Gezondheidsverklaring. Deze Verklaring moet je zelf aanvragen bij het CBR via: Mijn.CBR.nl.

Dus pak deze kans en vul je gegevens in op de contactpagina, zodat wij contact met je opnemen,bellen kan natuurlijk ook: 076-5221455 of 06-49051585.