Online Theoriecursus

Op dit moment is het volgen van een theoriecursus alleen nog online mogelijk. Bij deze online theoriecursus kun je kiezen uit verschillende dagen namelijk van maandag t/m zondag, dus 7 dagen per week wordt er in overleg met jou een planning gemaakt voor het volgen van deze online-theoriecursus. Dat kan op een ochtend of middag of avond zijn. De online-theoriecursus duurt in totaal 8 lesuren van 60 minuten verdeeld over de verschillende dagen.

De prijs voor deze online theoriecursus is € 75,- inclusief lesmateriaal. Voor deze online theoriecursus heb je een PC of laptop of tablet nodig en een goede internet verbinding thuis. De online theoriecursus wordt door een gediplomeerd instructeur gegeven. Het theorie-examen mag je zelf inplannen tot 1 maart 2021 via: mijn.cbr.nl daarna alleen nog mogelijk via de rijschool. Kijk ook naar het filmpje: Hoe gaat het theorie-examen bij het CBR.

Voordelen van een online theoriecursus;

  • Hogere slagingskans door duidelijke uitleg.
  • Mogelijkheid tot vragen stellen aan de instructeur.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding.
  • NIEUW: De lesstof is in vraag en antwoord vorm voor de leerling gemaakt om zich nog beter voor te bereiden op het theorie-examen.
  • Hoog slagingspercentage!

Voor meer informatie over de online-theoriecursus of je aan te melden, kun je bellen met het nummer: 06-49051585 of stuur een mail naar autorijschool@olofvandongen.nl.

Met vriendelijke groet,

Olof van Dongen.